Niet Schieten! op zoek naar het grote vrouwengeheim

13 september 2013 om 00:00 Cultuur

HOOFDDORP - Eeuwenlang al laten vrouwen de mannen spartelen. Met de beste bedoelingen probeert de man de vrouw het hof te maken, maar stank voor dank is wat hij er voor terug krijgt. Voor de mannen van Niet Schieten! is de maat nu vol, zij voelen zich genoodzaakt om daar iets aan te doen en de man een flink eind op weg te helpen bij het begrijpen van de vrouw en wat zij wil. Een openbaring voor mannen, maar zeker ook voor vrouwen. Niet Schieten! is met 'Vrouwen willen maar 1 ding' op donderdag 3 oktober te zien in de grote zaal van De Meerse, aanvang 20.15 uur.

De makers van 'Mannen zijn zeikwijven' komen met een nieuwe voorstelling waarin de vrouw geheel wordt blootgelegd. Haar innerlijk dan. Door af te dalen in de schijnbaar oneindige diepte van het vrouwelijk wezen wordt uiteindelijk één ding opgetakeld: De essentie van het vrouwelijk bestaan. Zal de man er dan eindelijk achter komen wat dat ene ding is dat alle vrouwen willen? Is dit nou echt het grote vrouwengeheim? Oordeelt u zelf!

Niet Schieten! bestaat uit Arend Edel en Maarten Hennis. Erik Jobben, die bij 'Mannen zijn zeikwijven' nog naast Arend en Maarten op het podium stond, richt zich bij 'Vrouwen willen maar 1 ding' op de teksten, die hij samen met de twee andere heren schreef. In 1994 won Niet Schieten! de jury- en publieksprijs op Cameretten. Vanaf toen ging het snel en volgden vele programma's, waaronder 'Kwaad Bloed' en 'Zieke Geesten'. Drie seizoenen geleden ging 'Nymfomannen (16+)' bij De Meerse in première. 'Vrouwen willen maar 1 ding' staat onder regie van Vincent van den Elshout.

De Meerse grote zaal

Donderdag 3 oktober - 20.15 uur

www.demeerse.com

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie