A capella groep Montezuma in première in De Meerse

13 september 2013 om 00:00 Cultuur

HOOFDDORP - Na het eclatante succes in 2011 met het programma 'Montezuma's Revenge Strikes Back', is Nederlands meest toonaangevende a capella groep weer helemaal terug. Dit seizoen brengen ze een verrassend nieuw theaterprogramma, de vijf solisten staan in 'RUN' garant voor een spektakel, waarin de vocale hoogstandjes elkaar in moordend tempo opvolgen en humor en ontroering de sleutelwoorden zijn. De voorstelling 'RUN' van Montzuma gaat in première in De Meerse grote zaal op dinsdag 1 oktober, aanvang: 20.15 uur.

Met ragfijne arrangementen en verfrissende, nieuwe invalshoeken zet de groep grote pophits naar hun hand, iets waarmee ze in binnen- en buitenland het publiek al jaren overmeesteren. Een theatershow met subtiele wendingen, dolkomische choreografieën en doorleefde interpretaties. De show is, zoals men van de beste a capella groep van Nederland gewend is, aangrijpend, humorvol, altijd perfect gezongen en met een vette sound.

Al langere tijd maakt Montezuma's Revenge furore in binnen- en buitenland met a capella van de bovenste plank. Iedere keer weer weten zij hun publiek te verbazen door nieuwe wegen en andere ingangen te zoeken. Eén ding blijft: Als je Montezuma eenmaal gezien en gehoord hebt, ben je voor altijd verkocht. Want ,,Montezuma's Revenge is mateloos boeiend'' (Eindhovens Dagblad).

De a capella groep Montezuma's Revenge werd opgericht in 1985. Na enkele jaren opgetreden te hebben, gaat de groep in 1987 het theater in met hun eerste theaterprogramma 'Volume 1'. Na deze succesvolle eerste show volgen nog 10 shows. Telkens weet de vocale popgroep nieuwe kanten van zichzelf te ontdekken en hun publiek opnieuw te verrassen. Uiteindelijk nemen de heren van Montezuma's Revenge in 2008 officieel afscheid. Hun afwezigheid in de Nederlandse theaters was gelukkig maar van korte duur. Ze zijn terug met twee nieuwe leden. Vanaf nu noemt de groep zichzelf Montezuma. Het tweede gedeelte van hun naam (Revenge) laten zij vallen. Montzuma bestaat uit: Paul Klooté, Hans Cassa, Tom Schraven, Robbert van Unnik en Bo Moelker.

De Meerse grote zaal

Dinsdag 1 oktober - 20.15 uur

www.demeerse.com

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie