Rayen Panday terug in Het Oude Raadhuis

13 september 2013 om 00:00 Cultuur

HOOFDDORP - Na iets langer dan een jaar keert Rayen Panday terug naar Hoofddorp met de reprise van zijn voorstelling 'Drie keer Rayen.' Rayen vertelt je hoe het is om al 29 jaar op te groeien, om samen te wonen met je ouders die volgens hem hoognodig op zichzelf moeten gaan wonen. En natuurlijk hoe het is om een relatie te hebben met je toekomstige vrouw. Rayen Panday staat met de reprise van 'Drie keer Rayen' op donderdag 26 september in Het Oude Raadhuis, aanvang 20.30 uur.

In de reprise van zijn eerste avondvullende voorstelling neemt Rayen ons mee naar een Hindoestaanse bruiloft. Rayen heeft altijd keurig gedaan wat er van hem werd verwacht, maar zijn familie had liever gehad dat dit zijn huwelijksdag was. Het wordt tijd voor huisje, boompje, beestje vinden zij! Rayen zelf ziet dat echter nog niet zitten en krijgt deze avond gelukkig genoeg afleiding van een Bollywood-zanger, zijn nichtje die optreedt voor het bruidspaar en de speechers. "...Flitsende comedy... Eigentijdse grappen..." (Noordhollands Dagblad).

Zaandammer en rechtenstudent Rayen Panday geldt als aanstormend cabarettalent. Op het Groninger Studenten Cabaret Festival van 2008 won de comedian de persoonlijkheidsprijs met zijn programma 'Drie Keer Rayen'. Daarna ging Rayen aan de slag als tekstschrijver voor het succesvolle tv programma 'zo:Raymann' van Jörgen Raymann en voor de 'Dino Show' van Jandino Asporaat. Sinds 2010 behoort hij tot de vaste krachten van het Comedy Café in Amsterdam.

Het Oude Raadhuis

Donderdag 26 september - 20.30 uur

www.demeerse.com

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie