Goede Buren Bon voor de Beukenhorsten

18 september 2013 om 00:00 Ondernemend

HAARLEMMERMEER - Het succesvolle ondernemersevent 'Beukenhorst Bruist' heeft na het succes van vorig een vervolg gekregen. Dit jaar in het kader van het ontmoeten en verbinden van bedrijven op de Beukenhorsten. Tijdens dit evenement heeft wethouder Adam Elzakalai 'De Goede Buren Bon' overhandigd aan denktanklid van De Beuk Erin, de heer Heuvelink.

De gemeente Haarlemmermeer heeft in samenwerking met het project De Beuk Erin de Goede Buren Bon opgezet. Met deze bon op zak wordt iedereen die in de Beukenhorsten verblijft, geprikkeld om de diverse bedrijven te bezoeken. Hierdoor leren werknemers in het gebied elkaar kennen.

Het project De Beuk Erin, het project ter verduurzaming van bestaande kantoren- en bedrijven locaties in de gemeente Haarlemmermeer, heeft deze zomer niet stil gestaan. Zo is er in juli het convenant van de Kantorenloods Haarlemmermeer-Schiphol getekend en is er een start gemaakt met het Keurmerk Veilig Ondernemen op de Beukenhorsten.

Interesse in een Goede Buren Bon? Stuur dan een mail naar info@debeukerin.nu of ga gewoon langs bij de parkcoach op het De Beuk Erin kantoor, Kruisweg 855a in Hoofddorp.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie