Mark van de Veerdonk in reprise met absurdkomisch 'Weltebarsten'

20 september 2013 om 00:00 Cultuur

HOOFDDORP - De titel zegt het al. Er zal weer veel gelachen worden tijdens de show van deze Brabantse cabaretier. Sterker nog, het publiek van Mark van de Veerdonk zal als vanouds worden bedolven onder een dikke laag confetti van vreemde verdraaiingen, absurde anekdotes en snelle oneliners. De grapdichtheid is weer Veerdonkiaans hoog, tweemaal 50 minuten lang. Mark van de Veerdonk is op donderdag 10 oktober te zien in de kleine zaal van De Meerse, aanvang: 20.30 uur.

'Weltebarsten' is het 13e programma van deze onvervalste plattelandscabaretier en gaat over communicatie. Of eigenlijk het gebrek er aan. ,,Hou op! We mailen, sms'en, twitteren en whatsappen ons drie slagen in de rondte maar begrijpen elkaar steeds minder'', beweert Van de Veerdonk. ,,Dat moet anders!'' Tijdens het programma haakt de contactgestoorde komiek definitief af en kraakt hij een telefooncel. Tot stomme verbazing van de winkelende consumenten om hem heen, tot ergernis van de autoriteiten … maar tot groot vermaak van zijn publiek in de zaal. Dat lacht zich … Weltebarsten.

Mark van de Veerdonk was eerder te zien in De Meerse en Het Oude Raadhuis met 'Tolaat de vlogodre kiwjt', 'Ranjaneurose' en 'Lui oog gezocht'.

De Meerse kleine zaal

Donderdag 10 oktober - 20.30 uur

www.demeerse.com

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie