Heerlijke 'feel-good' film 'Song for Marion' in Het Oude Raadhuis

20 september 2013 om 00:00 Cultuur

HOOFDDORP - De film 'Song for Marion' is een hartverwarmend verhaal over het liefdevolle huwelijk tussen de gepensioneerde chagrijn Arthur en de immer vrolijke Marion. 'Song for Marion' is op zondag 6 oktober om 20 uur te zien in Het Oude Raadhuis.

De gepensioneerde Marion houdt van optreden en zit in het lokale zangkoor, terwijl haar narrige man Arthur niet begrijpt waarom ze zichzelf al zingend voor schut zet. Wanneer Marion komt te overlijden, probeert Arthur haar passie na te volgen en voegt zich bij haar oude zangkoortje. Hoewel de mopperige Arthur er een hekel aan heeft om in het middelpunt van de belangstelling te staan, kruipt hij langzaam uit zijn schulp met de hulp van de charmante koorleidster Elizabeth.

De regie is in handen van Paul Andrew Williams. De cast van de film bestaat o.a. uit: Vanessa Redgrave, Terence Stamp, Christopher Eccleston, Gemma Arterton. Cinemagazine: ,,Veteranen Vanessa Redgrave en Terence Stamp dragen de film met hun ontroerende spel(…)". En Telegraaf: ,,Een absolute aanrader''.

Het Oude Raadhuis

Zondag 6 oktober - 20 uur

www.demeerse.com

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie