TV ploeg RTL 4 op bezoek bij Hoofddorps bedrijf Plantje.nl

20 september 2013 om 00:00 Ondernemend

HOOFDDORP - Het hoofddorpse bedrijf Plantje.nl is sedert mei 2012 actief in de online verkoop van planten. Het unieke concept om planten vers van de kweker aan particulieren en bedrijf te leveren via een webwinkel triggerde de redactie van het programma LifestyleXpereince van RTL 4 om eens een kijkje te nemen bij de bedenkers van dit unieke concept.

Presentatrice Sammy Vinke van het TV programma LifestyleXperience nam op dinsdag 17 september met haar TV ploeg een 'kijkje in de kas' van Plantje.nl, de grootste online aanbieder van kamerplanten. Zij leveren naast kamerplanten ook buitenplanten, potten, grond en plantenvoeding. Zij interviewde Richard, mede eigenaar van Plantje.nl. Zij was met name nieuwsgierig naar het concept waarbij planten aan huis worden bezorgd, zonder dat zij aan kwaliteit of versheid inleveren. Richard vertelde hoe de versheid wordt gegarandeerd en op welke wijze de planten worden verpakt en vervoerd.

Ook werden vragen gesteld over het nut van planten in huis maar ook op het werk. Planten dragen bij aan gezonder leefklimaat en zorgen voor het produceren van zuurstof. Ook werd een fabeltje ontzenuwd over het houden van planten in de slaapkamer.

Alle planten die op de site getoond worden, kunnen daadwerkelijk geleverd vanuit het principe 'What you see online, is what you get'. De afbeeldingen van de planten op de website tonen namelijk een reëel beeld van de planten, zoals deze bezorgd worden.

Zondagmiddag 29 september op RTL 4 (herhaling zaterdagmiddag 5 oktober op RTL 5). Deze uitzending heeft het thema 'dienstverlening'.

Zondagmiddag 13 oktober op RTL 4 (herhaling zaterdagmiddag 19 oktober op RTL 5). Deze uitzending heeft het thema 'oktober woonmaand'

LifestyleXperience is met de reguliere uitzendingen te zien op zondag rond 14.20 op RTL4. De herhaling is te zien op RTL5 om ongeveer 15.00 uur.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie