Gratis golfclinic tijdens stratengolf Badhoevedorp

26 september 2013 om 00:00 Nieuws

BADHOEVEDORP - Badhoevedorp staat komende zondag in het teken van het derde stratengolftoernooi. Nieuw dit jaar is de gratis clinic voor wie nog nooit gegolfd heeft en eens een balletje wil slaan.

Zondag ligt in het dorp een uitdagend parcours van 18 holes te wachten op de 18 teams van vier personen die tot het uiterste zullen gaan om de titel Stratengolfkampioen 2013 in de wacht te slepen. De opbrengst van het toernooi is bestemd voor Stichting Van Badhoevedorp voor Badhoevedorp. Deze ondersteunt goede doelen in het dorp. Gehoopt wordt het prachtige bedrag van vorig jaar, 15.000 euro, te gaan overtreffen.

Het zenuwcentrum van de golfdag is het complex van TVB. Daar is vanaf 9 uur de ontvangst. Om 11 uur gaat het toernooi van start. Om 15.30 uur komen de deelnemers terug op honk voor de loterij, veiling, diner en prijsuitreiking.

Golfpro's geven zondag een clinic waarbij de beginselen van de golfsport worden bijgebracht. De deelname daaraan is gratis. Wel wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd die geheel ten goede komt aan bovengenoemde stichting. Inschrijven voor de clinic kan in de Reggefiberwinkel aan de Sloterweg en via 06 -5150 0271.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie