Buurman & Buurman klussen er weer op los in De Meerse

27 september 2013 om 00:00 Cultuur

HOOFDDORP - Gelukkig! De vrolijkste Buurmannen van het land zijn terug in het theater! Na het succes van 'Buurman & Buurman gaan verhuizen' keren de (on)handige heren terug naar De Meerse met een gloednieuwe voorstelling voor het hele gezin. 'Buurman & Buurman beginnen voor zichzelf!' staat op zaterdag 19 oktober in de grote zaal van De Meerse, aanvang 14:00 en 16:00 uur. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar.

Buurman & Buurman genieten net lekker van een appeltje uit eigen tuin als ze ineens door de tuinbank heen zakken. Geen paniek! Met een hamer, zaag, stukkie touw en wat lijm is de bank in een handomdraai weer ze goed als nieuw. Als dat maar goed gaat!

Zoals het een goed stel klussers betaamt besluiten de Buurmannen halverwege het repareren van het doorgezakte tuinbankje om een bijpassende tafel te maken. Het zou zonde zijn om die oude planken niet te gebruiken! En als ze dan toch bezig zijn kunnen ze misschien ook gelijk een prachtige appelmoesmachine in elkaar knutselen, er staat immers genoeg rotzooi in de schuur. De twee zijn niet meer te stoppen en voor ze het weten zijn ze beiden ineens de directeur van hun eigen meubelfabriek!

'Buurman & Buurman beginnen voor zichzelf' is de opvolger van de succesvolle familiemusical 'Buurman & Buurman gaan verhuizen', die twee seizoenen geleden nog in De Meerse te zien was. De Buurmannen worden gespeeld door Dennis Stroucken en Martin Hofsma. De liedjes zijn geschreven door taalkunstenaar Ivo de Wijs en cabaretier Jelle Kuiper maakte de teksten. Bruun Kuijt regisseerde het geheel tot een echte slapstickmusical. Trouw(****): "De zoete liedjes, tussen de mime-achtige scènes door, maken de grote klussende mannen extra kwetsbaar, en geven de voorstelling een verstild poëtisch randje."

De Meerse grote zaal

Zaterdag 19 oktober - 14 en 16 uur

www.demeerse.com

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie