Presentatie 'Onderhoud van uw computer' bij De CVB

28 september 2013 om 00:00 Nieuws

NIEUW-VENNEP - Computer Vereniging De CVB organiseert voor zaterdag 5 oktober van 11 tot 12.30 uur een presentatie over het onderhouden van een computer. De presentatie maakt deel uit van de maandelijkse clubbijeenkomst op de eerste zaterdag van de maand van 10 tot 15 uur in het Trefpunt aan de Hoofdweg 1318 in Nieuw-Vennep.

Andries Vermeulen, vice-voorzitter en redacteur van de club zal met behulp van een beamer demonstreren hoe met behulp van slimme en simpele hulpmiddelen een Windows computer soepel en snel blijft draaien. Ook de veiligheidsaspecten komen daarbij aan de orde.

Tijdens de maandelijkse clubbijeenkomst kan, van 10 tot 15 uur, gratis gebruik worden gemaakt van (draadloos) internet en is er een internetcafé met laptops, hard en/of softwareondersteuning (technische vraagbaak), een cursushoek, maar ook een winkel voor nieuwe of tweedehands computers en onderdelen aanwezig.

Voor de beginnende en gevorderde senioren zijn er ook gratis inloopdagen gepland. Voor niet-leden is de toegang € 3. Zie tevens www.decvb.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie