Debutant redt punt voor DIOS

29 september 2013 om 00:00 Sport

NIEUW-VENNEP - Dave Lange kon maar weinig waardering opbrengen voor de manier waarop Real Sranang in Nieuw-Vennep arriveerde.

"Om half drie waren ze nog maar met z'n zessen, toen we even voor drie uur aftrapten stonden er negen tegenstanders in het veld. Uiteindelijk werd het nog wel elf tegen elf. De eerste helft ging gelijk op, DIOS probeerde het vooral met afstandschoten en Real Sranang kwam er een aantal keer gevaarlijk uit. Vlak voor rust kwamen de gasten op 0-1.

Na rust moest DIOS wel uit een ander vaatje tappen en dat is aardig gelukt. We slaagden erin Real Sranang aardig onder druk te zetten. Twee keer gingen we alleen op de keeper af, maar er werd niet gescoord. In de slotfase kwam A-junior Jordy Vrolijk in het veld voor Jesse van Wees. In de 93e minuut prikte Jordy de 1-1 in de verre hoek, een fantastisch debuut. We hebben hard geknokt, al was het niet allemaal even zuinig en zuiver."