Gitarist Guns 'N Roses geeft clinic in Duycker

30 september 2013 om 00:00 Cultuur

HOOFDDORP - Niemand minder dan de huidige lead gitarist van Guns 'N Roses, Ron 'Blumblefoot', geeft op dinsdag 8 oktober een exclusieve clinic in Duycker. De deuren openen om 19.30 uur.

Bumblefoot is gitarist, muziekproducent en songwriter, tijdens deze clinic leert hij iedereen de kneepjes van het vak. Aan het eind van de clinic is er nog een jamsessie waarbij je de kans krijgt om te jammen met the master himself. Verder krijg je de kans om al jouw vragen aan hem te stellen. Het aantal plekken voor deze clinic is beperkt: dus wees er snel bij!

Bumblefoot sloot in 2006 aan bij de rockband Guns 'N Roses als lead gitarist toen deze plek vrijkwam. Nu tourt hij over de wereld en speelt hij stadions en concertzalen plat met zijn fenomenale gitaarsolo's. Daarnaast treed hij ook op als soloartiest. Met albums als Uncool, Hands en Normal heeft hij binnen de progressieve rock scene furore gemaakt en kan hij als gitarist in adem genoemd worden met artiesten als Mattias Eklundh, Buckethead en Steve Vai.

Op 11 januari 2014 keert Bumblefoot weer terug naar Duycker, deze keer voor een concert. De Nederlandse drummer Dennis Leeflang zal deel uitmaken van Bumblefoot's band! Leeflang is onder meer bekend als drummer van Within Temptation, Sun Caged en het solo werk van Bumblefoot.

Podium Duycker, aanvang 19.30 uur.

www.duycker.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie