Nieuwe ANBO-bus wordt officieel in gebruik genomen

30 september 2013 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - ANBO-afdeling Haarlemmermeer-Noord neemt zaterdag 5 oktober een nieuwe personenbus, een Mercedes Sprinter, officieel in gebruik. Het feestelijk moment staat gepland voor 14 uur bij het gebouw De jeugd van Gisteren, Beemsterstraat 4 te Hoofddorp. De bus wordt ingezet voor vervoer van leden en donateurs naar (zorg)voorzieningen en activiteiten.

De komst van de nieuwe ANBO-bus, deze vervangt de huidige bus, is mogelijk gemaakt door het Nationaal Ouderen Fonds, bijdragen van leden en diverse sponsors. Zo schonk het Rabobank Coöperatiefonds, regio Schiphol, € 9.500.

De bus is bedoeld om leden en donateurs naar allerlei voorzieningen te vervoeren, zoals ziekenhuizen, artsen, allerlei activiteiten, familie en winkels. De nieuwe bus is een verbetering ten opzichte van de vorige. Er is meer ruimte. Gebruikers kunnen rechtop staan en de deur kan automatisch worden geopend.

Het officiële moment valt samen met de jaarlijkse vrijwilligersmiddag van de ANBO. De organisatie verwacht ruim 100 bezoekers.

Zie tevens www.anbo.nl/hoofddorp-vijfhuizen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie