Lionsclub trakteert gasten van Hospice Bardo op high tea als 'beursvloer match'

30 september 2013 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Verse scones, goed gevulde sandwiches, fruitsap, zoetigheid en natuurlijk thee. Een overheerlijke high tea stond eind september klaar voor de tien gasten van Hospice Bardo en hun partner of introducé. De Lionsclub Haarlemmermeer XXY kwam hiermee de belofte na die zij vorig jaar aan Bardo deed op de Haarlemmermeerse Beursvloer. Daar werd een match gemaakt tussen de Lions en Bardo voor de organisatie van deze high tea.

De gasten van Bardo genoten zichtbaar van de culinaire verwennerij. Onder hen mevrouw Christiaans. Zij zit samen met haar dochter en een vriendin te smullen. "Dit is fantastisch, daar wil ik wel iets over zeggen. Het is ongelooflijk wat ons wordt aangeboden." Tijdens het eten is er tijd om mooie herinneringen van vroeger op te halen, maar ook komen grappige anekdotes aan bod. Aan een andere tafel zitten een gast met haar echtgenoot en hun dochter. Er is zelfs genoeg voor het personeel dat nadat iedereen is voorzien, ook nog een klein hapje kan mee-eten.

Bardo kijkt nu alweer uit naar een volgende high tea voor haar gasten, laat Willeke van Uden weten. "Dit zijn de genietmomentjes, die juist in deze fase van het leven zo belangrijk zijn en die bijblijven als dierbare herinnering."

De beursvloer is een jaarlijks terugkerend evenement waar vragen van maatschappelijke organisaties zoveel mogelijk gematched worden met aanbod van bedrijven, organisaties en serviceclubs. Lionsclub Haarlemmermeer XXY was voor de vierde keer aanwezig als aanbieder van een High Tea. Alle clubleden leveren een enthousiaste bijdrage aan het bakken, koken en bereiden van alle heerlijke zoete en hartige gerechten voor deze High Tea.

De Beursvloer Haarlemmermeer wordt dit jaar gehouden op vrijdag 1 november.

Zie tevens www.lionsclubxxy.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie