Negende Beursvloer voor bedrijven en maatschappelijke organisaties

30 september 2013 om 00:00 Nieuws

HAARLEMMERMEER - De Vrijwilligers Centrale Haarlemmermeer organiseert al weer de negende Beursvloer. Op vrijdag 1 november kunnen bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar tussen 15.30 en 18.30 uur ontmoeten in het raadhuis te Hoofddorp. Belangrijkste doel van de Beursvloer: matches maken.

Beursvloer Haarlemmermeer is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij op één middag verschillende werelden elkaar ontmoeten. Aan de ene kant de bedrijven die diensten en/of producten aanbieden, aan de andere kant maatschappelijke organisaties die op zoek zijn diverse vormen van ondersteuning. Hebben beide partijen elkaar gevonden, dan is er sprake van een match. Hoe en wanneer die match uitgevoerd wordt, is aan de betrokken partijen zelf. Voorwaarde is wel dat de match uitgevoerd wordt op basis van vrijwilligheid.

De Beursvloer wordt dit jaar geopend door Adam Elzakalai, wethouder Economie, Schiphol en Cultuur. Hij doet dat rond 16 uur.

Tijdens de Beursvloer 2012 kregen 55 bedrijven en 63 maatschappelijk organisaties in Haarlemmermeer de kans elkaar op een bijzondere wijze te ontmoeten. In totaal werden die middag 143 matches gemaakt.

Voor meer informatie en/of aanmelden, zie www.beursvloerhaarlemmermeer.nl. Voor vragen kan tevens contact worden opgenomen met mevrouw Wilfred de Bats-Bosma via wilfred.debatsbosma@meerwaarde.nl.

Het bedrijf met de meeste, opvallendste of meest inspirerende matches op het gebied van maatschappelijk betrokken ondernemen wint de Recycling.nl award. In 2012 werd deze gewonnen door WELZOWIJS.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie