Algehele offday Overbos

5 oktober 2013 om 00:00 Sport

HOOFDDORP - Heel veel woorden wilde Stefan Teeken er liever niet aan wijden.

"Een totale offday van Overbos, van links naar rechts en van voor naar achter. Het was suf, niet best. Ik heb weinig spirit gezien, er hing een loomheid over het gehele team. Ondanks waarschuwingen vooraf: 'maak geen overtredingen in de buurt van de eigen zestien, die jongens hebben een goede vrije trap', werd het al vroeg in de wedstrijd 0-1 uit een vrije trap.

Door een nette goal van Real Sranang werd het 0-2. Niet nodig, wel het gevolg van niet genoeg dekken, het veld werd te groot, de spitsen hielden de bal niet vast. We kregen wel mogelijkheden maar we hebben het zelf niet afgedwongen.

Ook na rust waren er mogelijkheden maar het was gewoon te sloom en we speelden als los zand. Diep in blessuretijd scoorde Vincent Partosoebroto uit een vrije trap 1-2, te laat om nog serieus aanspraak te kunnen maken op de gelijkmaker. Ik heb uitgerekend hoeveel punten we nodig hebben om bovenin mee te draaien. Dit is doodzonde en het mag ons niet te vaak gebeuren."