Soepel succes SVOW

5 oktober 2013 om 00:00 Sport

WETERINGBRUG - André Markus kon tevreden zijn: niet alleen scoorde SVOW de eerste goal, ook de laatste was van Weteringbrugse makelij. "We scoren vijf keer en we houden de nul. Dat is toch hartstikke positief? Omdat het tweede team vrij was kon ik een aantal lichtgeblesseerden een weekje rust geven. En met Richard Lamers onder de lat stond er een rustgevende routinier aan de leiding van de laatste lijn. Al na tien minuten scoorde Maarten van der Meer 0-1, Pascal van der Meer scoorde de 0-2 en de 0-3 was weer van Maarten.

Bij vlagen werd er echt goed gevoetbald, wel tegen de zwakste tegenstander tot nu toe. Toch begon Warmunda na rust met een op een en we hadden tien minuten nodig voordat we ons daar onderuit wisten te voetballen. Zico Wesselman scoorde de 4-0 en uit een strafschop van Maarten van der Meer werd het 5-0. Daar bleef het bij, eigenlijk werd het 'maar' 5-0. Maar ik ben er toch heel blij mee. Op de training gaan de jongens volle bak en ook in de wedstrijden gaan ze er vol voor. Daarom was het heel vervelend dat we steeds wedstrijden van 'net niet' speelden. Deze ruime overwinning voelt als een mooie beloning."