Sterk optreden tiental Hoofddorp (zat)

5 oktober 2013 om 00:00 Sport

HOOFDDORP - Jim Groot was trots op de prestatie van zijn team tegen het hoog geklasseerde DSS. "Al vroeg in de wedstrijd, in de zeventiende minuut, liepen we tegen een terechte strafschop en een zwaar bestrafte rode kaart aan. Auke Klumper trok professioneel aan de noodrem door zijn tegenstander vast te houden. Zelfs de tegenstanders vonden de rode kaart te zwaar bestraft. Het werd dus 0-1 uit die strafschop en met tien man hielden we lang goed stand.

Pas in de 80e minuut werd het 0-2 omdat we toch een beetje kapot gespeeld begonnen te raken. Conditioneel kregen we het toch een beetje lastig. In de 88e minuut kwamen we terug op 1-2 dankzij een rake kopbal van Jelmer Lauw. In de slotseconden kregen we zelfs nog een mogelijkheid op de gelijkmaker maar Mark Haenen schoot iets te gehaast. Ik vind eigenlijk dat we wel recht hadden op een puntje."