Ravelli snel exit in Jordanië

7 oktober 2013 om 00:00 Sport

HOOFDDORP - Squasher Bart Ravelli heeft zijn eerste buitenlandse PSA-toernooi sinds oktober 2012 niet op kunnen luisteren met een zege. In de eerste ronde van de First Insurance Open 2013 in het Jordaanse Amman moest de vijfentwintigjarige Hoofddorper in de openingsronde buigen voor de als tweede geplaatste Ammar Altimimi uit Koeweit: 10-12, 3-11, 6-11.

Ravelli raakte exacte twaalf maanden geleden geblesseerd aan zijn rechterknie (kapotte meniscus) en stond daardoor ruim zes maanden buitenspel. In mei 2013 maakte hij zijn rentree op de squashbaan tijdens het EK voor landenteams in Amsterdam, maar doordat hij in zijn revalidatieperiode ver wegzakte op de wereldranglijst (naar plek 265) kwam hij sindsdien niet meer in aanmerking om mee te doen aan buitenlandse toernooien op de PSA World Tour.

Door zijn eerste ronde nederlaag in Jordanië (als qualifier) en twee binnenlandse PSA-toernooien die hij in september speelde, zal Ravelli eind deze maand weer in de buurt van de tweehonderd beste squashers uitkomen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie