Introductiecursussen ArnoldusSport gestart

7 oktober 2013 om 00:00 Sport

HAARLEMMERMEER - Afgelopen week zijn 44 deelnemers uit Haarlemmermeer gestart met een introductiecursus bij ArnoldusSport. In de maand oktober maken zij gedurende vier lessen kennis met een van de vele sporten die de cursus te bieden heeft. ArnoldusSport is een unieke samenwerking tussen de sportclubs Mixed Hockey Club De Reigers, Atletiekvereniging Haarlemmermeer, 'MeerSquash & Activity, Skicentrum Hoofddorp, Tennisclub Arnolduspark, Basic Fit en kinderopvang HappyKids.

Tijdens de lancering van ArnoldusSport op 22 september jl. is een groot aantal van de bezoekers afgekomen op de eenmalige aanbieding 'een gratis introductiecursus bij inschrijving voor één cursus', en hebben zich terplekke aangemeld. De komende maanden gaan zij één of meerdere sporten uitproberen. Een introductiecursus bestaat uit vier kennismakingslessen, verspreid over vier weken in een maand, en kost tien euro. Deelnemers kunnen in totaal zes introductiecursussen van verschillende sporten naar keuze volgen. Een uitgelezen kans voor mensen om heel laagdrempelig te ontdekken welke sporten zij leuk vinden en beter in willen worden.

Na een introductieperiode kunnen deelnemers lid worden van één van de sportclubs of de ArnoldusSportPas nemen. Hebben mensen geen behoefte aan kennismakingslessen, dan kunnen zij ook al direct vrij sporten via de ArnoldusSportPas. Met deze pas betaalt men per keer dat ze een les volgen of vrij sporten, door afboeking van credits op de sportpas. De pas is gratis en werkt met op- en afwaarderen van credits.

ArnoldusSport is er voor mensen die voordelig in aanraking willen komen met verschillende sporten en flexibel willen zijn in wanneer zij welke sport beoefenen, zonder een abonnement af te sluiten. De zes verenigingen die deelnemen bieden gezamenlijk meer dan tien verschillende sporten aan, van traditionele tot trendsporten. Het aanbod bestaat ondermeer uit een variatie aan Groepslessen, Atletiek, CardioBoxing, Fitness, Hockey, Skiën, Snowboarden, SoccerSquash, Squash, Streetdance en Tennis.

Aanmelden en inschrijven bij ArnoldusSport, dat ondersteuning krijgt vanuit de Gemeente Haarlemmermeer, Sportservice Haarlemmermeer en Sportimpuls, kan via de website www.arnoldussport.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie