Kick off PAST goed bezocht

8 oktober 2013 om 00:00 Sport

HOOFDDORP - In de Fanny Blankers-Koen hal presenteerde Sportservice Haarlemmermeer afgelopen weekend de kick-off van het project PAST (passend aangepast sporten traject). Alle mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking en/of autisme konden kennismaken met de verschillende sporten die door PAST worden aangeboden.

Veel kinderen en volwassenen hebben alle sporten uitgeprobeerd: atletiek, basketbal, rolstoelbasketbal, rolstoeldansen, squash, tennis, rolstoeltennis, voetbal en zwemmen. Paralympiërs Jetze Plat (handbiken) en Lisa den Braber (zwemmen) waren aanwezig om het PAST-project officieel te openen. Enthousiaste reacties van de verenigingen en van de deelnemers waren de hele middag te horen.

PAST is een project waarbij mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking en/of autisme kennis kunnen maken met verschillende aangepaste sporten. In een klein half jaar tijd worden 4 (voor de lichamelijk beperkte sporter) of 5 (voor de verstandelijk beperkte sporter) sporten gedaan, waar iedereen aan kan deelnemen voor een kleine eigen bijdrage. Opgeven voor de PAST kan nog op www.aangepastsporten.info tot 13 oktober 2013 voor de lichamelijk beperkte sporter en tot 6 januari 2014 voor de verstandelijk beperkte sporter

Meer informatie is te vinden op www.aangepastsporten.info of neem contact op via past@sportservicehaarlemmermeer.nl of (023) 557 59 37.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie