Overbos na rust ruim langs Stormvogels

12 oktober 2013 om 00:00 Sport

HOOFDDORP - Overbos was heer en meester tegen Stormvogels maar Stefan Teekan zag zijn ploeg twee keer op achterstand komen.

"We hadden al drie of vier kansen gecreëerd toen Stormvogels uit een corner op 1-0 kwam. Michael Nieveld scoorde de gelijkmaker maar uit een afgeslagen corner werd de bal van richting veranderd: 2-1. In de rust hebben we de zaken rechtgezet. De verwachting was dat we in de tweede helft erop en erover zouden gaan.

Sander Stroo scoorde 2-2, rechtsback Robert Feije maakte zijn eerste doelpunt in Overbos 1 en twee benutte strafschoppen leverden de 2-4 van Sander Stroo en de 2-5 van Robin Stroet op. De vrije trappen van Vincent Partosoebroto zijn vlijmscherp (2-6) en invaller Maarten Wels scoorde 2-7. Stormvogels raakte een beetje gefrustreerd, twee spelers moesten met twee keer geel voortijdig gaan douchen. Een keurige overwinning. Donderdag spelen we voor de HD Cup tegen Terrasvogels, volgend weekeinde zijn we vrij. Kunnen er mogelijk een paar jongens mee met het tweede."