Puntje is SCW niet gegund

12 oktober 2013 om 00:00 Sport

RIJSENHOUT - Met dertien man moest Lex van der Horst zich tevreden stellen voor de wedstrijd tegen Real Sranang.

"De jongens hebben er alles aan gedaan, ik kan ze weinig verwijten. Het is wel heel jammer dat we de 1-1 niet konden vasthouden. Zeven, acht minuten voor tijd was het nog 1-1. Na de 2-1 hebben we nog alles of niets gespeeld en in blessuretijd werd het dan ook nog 3-1. In het laatste kwartier voor rust hadden wij onze sterkste fase, toen hadden we misschien een goaltje meer kunnen maken.

Sranang kwam op voorsprong omdat wij het voetballend iets te netjes wilden doen. Na een te korte terugspeelbal was de spits van Sranang net iets slimmer in het duel: 1-0. Na die goal hadden we het even lastig maar de laatste fase voor rust was voor SCW. Na een gekraakt schot van Kevin van Pelt scoorde Jeff de Vilder attent 1-1. Als Jeff bij de volgende kans iets meer de rust had bewaard, dan waren we met een voorsprong gaan rusten. Nu hielden we na rust lang goed stand. Na een herstelactie van Rik Groen kregen we een strafschop tegen maar Leon Turenhout stopte de strafschop. Uit het niets werd het in de 82e minuut alsnog 2-1. Heel jammer."