Wedstrijd van de gemiste kansen voor SVOW

12 oktober 2013 om 00:00 Sport

WETERINGBRUG - André Markus begon met de vaststelling dat zijn ploeg geheel volgens traditie de score had geopend.

"We kwamen al vroeg op 1-0 en ik denk dat we vandaag zeker acht of negen honderd procent kansen hebben laten liggen om de wedstrijd te beslissen. Haagse Hout speelde heel behoorlijk tot aan onze zestien meter maar daar aangekomen wisten ze het niet meer. Zij probeerden het vooral uit de tweede lijn maar Richard Lamers organiseerde zijn verdediging uitstekend.

Waren we in de eerste helft vergeten de 2-0 te maken, in de eerste fase na rust creëerden we nog een aantal goed kansen. Omdat het heel lang 1-0 bleef, bleef Haagse Hout er ook in geloven. Met een gekraakt schot slaagden die gasten erin de gelijkmaker te scoren. Richard Lamers zat er nog wel aan, maar de bal rolde tergend langzaam over de lijn. Voetballend was 1-1 misschien wel de verhouding, Haagse Hout zette druk maar SVOW probeerde gevaarlijk te worden in de omschakeling."