Studiedag VVON bij SV Overbos

13 oktober 2013 om 00:00 Sport

HOOFDDORP - Op de website van de VVON (Vakbond Voetbaloefenmeesters Nederland) staat SV Overbos tussen eredivisieclubs SC Cambuur en Vitesse. Dat is omdat bij deze drie voetbalverenigingen binnenkort een studiedag wordt georganiseerd waar gediplomeerde trainers studiepunten kunnen halen.

Die studiepunten zijn noodzakelijk om de eigen trainerslicentie geldig te houden. Stefan Teeken, in bezit van het Oefenmeester 1 diploma en lid van de VVON verzorgt maandagavond 28 oktober samen met zijn staf een speciale training waar 100 trainers uit de regio maar ook daarbuiten kunnen komen kijken om zo punten te verdienen voor hun trainerslicentie.

"Ik ben bijna klaar met mijn voorbereiding, we gaan gericht oefenen om de opbouw te verbeteren. Daar valt voor mijn team nog de nodige winst te behalen", aldus een toch wel trotse Stefan Teeken. "Staat niet slecht toch, SV Overbos tussen Cambuur en Vitesse?" Op het moment van schrijven zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar voor geïnteresseerde oefenmeesters, de studiedagen in Leeuwarden en Arnhem zijn reeds volgeboekt.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie