Goede overwinning DIOS

13 oktober 2013 om 00:00 Sport

NIEUW-VENNEP - Dave Lange wilde dat de overwinning bij FIT een passend vervolg zou krijgen tegen Geel Wit.

"We wisten dat Geel Wit een moeizame fase doormaakt waarin de ploeg weinig doelpunten scoort. Dus wilden wij vroeg druk zetten en zo snel mogelijk zaken doen. Na vijf minuten slaagden we in die opzet toen Calvin van Wees na een kluts uit een corner de 1-0 scoorde. Drie minuten later lag de 1-1 er alweer in omdat wij niet goed stonden in de rechter verdedigingszone. Daarna golfde de wedstrijd heen en weer met wel een overwicht voor DIOS.

Na rust hebben we het uitstekend gedaan. In de 50e minuut kwam Robin Sparnaaij in het veld en we gingen iets anders spelen. In de 63e minuut scoorde Robin Sparnaaij ook weer na een kluts uit een corner de 2-1. Tussen de 63e en 80e minuut misten we drie dikke kansen voor Aron Mets en Jordy Hillenaar. Gelukkig scoorde Jordy in de 80e minuut alsnog de 3-1. Geel Wit kon niets meer forceren en in de 90e minuut werd het nog 4-1 door Robin Sparnaaij. Ondanks het slechte weer heeft de ploeg het vandaag dus goed gedaan."