17 september 2013 om 00:00 Lokaal nieuws

Voor alle 55-plussers in Haarlemmermeer is het zeker de moeite waard om op zaterdag 28 september een bezoek te brengen aan Het Cultuurgebouw tijdens de 55+ beurs ‘Maak ’t Mee’. Van 11:00 tot 16:00 uur bruist het gebouw en schudt het in zijn voegen.

Zo ontmoeten cultuur en sport zich deze dag op de beweegboulevard in de Passage met clinics, demonstraties, workshops en games ondersteund door swingende optredens van koren, buikdans en djembé. Pier K laat bezoekers kennismaken met talent in het Maak ’t Mee beleeftheater en geeft daarnaast kennismakingsworkshops Yoga/pilates en Alexander Techniek. De Bibliotheek heeft Bettine Vriezekoop uitgenodigd om te vertellen over haar nieuwe boek ‘Duizend dagen in China’. Ook kan iedereen hier terecht met zijn kunst en antiek - of een foto ervan - om te laten taxeren door een echte taxateur. Bij Schouwburg De Meerse wordt het lachen met ‘Dat Hakt Er In Zeg!’, een zich steeds vernieuwende sprankelende cabareteske theaterproductie van drie swingende oude rotten in het vak. En het toetje van deze beurs is om 15:30 uur in Podium Duycker. Kom een uur lang swingen en genieten van live songs met The Dutch Dire Straitz tribute band. De band doet de memorabele muziek herleven van de Britse groep die al jarenlang met 13 of meer noteringen in de Top 2000 staat. Bij het optreden komen alle bekende klassiekers van Mark Knopfler en consorten voorbij, zoals ‘Sultans Of Swing’, ‘Romeo And Juliet’ en ‘Money For Nothing’.

Gratis kaartjes voor het concert van The Dutch Dire Straitz tribute band, de theaterproductie ‘Dat Hakt Er In Zeg’ (drie mini voorstellingen) en de lezing van Bettine Vriezekoop zijn vanaf woensdag 25/9 te verkrijgen bij de kassa van De Meerse en op de beursdag zelf.

Kijk voor het complete programma en de juiste tijden op www.hetcultuurgebouwisvanonsallemaal.nl  

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie