HOOFDDORP - 26 september is er weer de Fokkerborrel. Een gratis netwerkbijeenkomst zonder verplichtingen. Aanmelden is fijn: www.HeijstekE

18 september 2013 om 00:00 Lokaal nieuws

 Heijstek Events is een samenwerking tussen Heijstek Juridisch Adviesbureau (voormalig organisator @BorrelAalsmeer) en Arfos ICT Dienstverlening.

Ons doel is om zoveel mogelijk ondernemers de gelegenheid te geven om op structurele wijze hun netwerk te vergroten. Het open karakter van onze GRATIS netwerkbijeenkomsten in combinatie met de laagdrempeligheid en de betaalbaarheid voor zowel grote als kleine ondernemers zorgt voor een goede formule.

Vaste elementen van de netwerkbijeenkomsten zijn een betaalbaar lopend buffet (dit keer een BBQ) van maximaal €10,- per persoon, het speedmeeten, een goede workshop en de mogelijkheid voor een ieder die op de bijeenkomst komt een elevatorpitch te houden op het podium.

Vrijblijvendheid is ook een van de belangrijkste kenwaarden van onze netwerkbijeenkomsten. Geen enkel onderdeel is verplicht. Heeft u geen behoefte aan een workshop, het buffet of het speedmeeten dan kunt u gewoon doen waar het netwerken om draait en dat is netwerken.

Aanmelden kan alleen via de website: www.HeijstekEvents.nl/Fokkerborrel

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie