19 september 2013 om 00:00 Lokaal nieuws

Op vrijdag 27 september komt Filmhuis Pier K Nieuw-Vennep met de vertoning in de open lucht van Skyfall uit 2012 (met Daniel Graig in de hoofdrol). Vanaf 20:00 uur kan je jouw auto parkeren op het Harmonieplein bij Pier K Nieuw-Vennep. Om 20:45 uur start de film, dus kom op tijd voor de beste plaatsen. Kaarten kosten €20,- per auto ongeacht het aantal inzittenden (inclusief drankje en popcorn in de pauze). Een losse stoel reserveren is ook mogelijk voor €8,- . Wegens succes herhaald, uniek in Nieuw-Vennep dus dat mag je niet missen.

Drive-inbioscoop Altijd al een keer dat bijzondere drive-inbioscoopgevoel willen ervaren? Gewoonweg het terrein oprijden, motor uit, leuning naar achteren en in de privacy van je eigen auto genieten van een mooie film? Dat kan. Skyfall is de 23e James Bondfilm en was een groot succes. Bond's (Daniel Graig) loyaliteit aan M (Judi Dench) wordt op de proef gesteld als ze achtervolgd wordt door haar verleden. Als de MI6 vervolgens onder vuur komt te liggen is Bond genoodzaakt de bedreiging op te sporen en te vernietigen, ongeacht de hoge persoonlijke prijs die dit met zich mee brengt. De drive-inbioscoop wordt mede mogelijk gemaakt door: Daan Kruger, implantologie/ reconstructieve tandheelkunde, Luyk zonwering en BLS reclame – uw partner in visuele reclame.

Kaarten kopen? Kaarten kosten €20,- per auto ongeacht het aantal inzittenden en zijn inclusief drankje en popcorn in de pauze. Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.pier-k.nl of via 023-566 95 65 of op de avond zelf. Meer informatie op www.pier-k.nl.  

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie