23 september 2013 om 00:00 Lokaal nieuws

Op zaterdag 28 september staan het Raadhuisplein en Het Cultuurgebouw van 11:00-16:00 uur in het teken van de 55+ Beurs met het thema 'Maak 't Mee'. De toegang is gratis, net als een kopje koffie of thee. In de bibliotheek aan het Raadhuisplein zijn tijdens de beurs drie gratis activiteiten te bezoeken. De bibliotheek roept bezoekers op om thuis op zoek te gaan naar kunst, juwelen en antiek. Tussen 11:00-15:00 uur is taxateur David Hessels, van Gavelers Auctioneers Amsterdam, aanwezig. Hij vertelt over de herkomst van de meegenomen objecten en kan vertellen wat de waarde is.

Om 11:00 uur is er een lezing over bijzondere fietstochten in Europa door Clemens Sweers. En om 14:00 uur geeft Bettine Vriesekoop een lezing. Zij vertelt over haar boek 'Duizend dagen in China' en na afloop is er een signeersessie.

Tijdens de 55+ Beurs kunnen 55 plussers uit Haarlemmermeer zich laten informeren en inspireren op het gebied van zorg, wonen, gezondheid, voeding, cultuur en sport. Er is een uitgebreide markt waar diverse organisaties zich presenteren, er zijn producten om uit te proberen, lezingen, workshops, voorstellingen en films.

Actie

Tijdens de 55+ Beurs op zaterdag 28 september betalen 55-plussers slechts €20,70 i.p.v. €46,00 voor een Comfort-jaarabonnement bij de Bibliotheek Haarlemmermeer. Deze actie geldt alleen voor nieuwe leden. Schrijf u zaterdag in bij de bibliotheek in Het Cultuurgebouw (Raadhuisplein, Hoofddorp).

Meer informatie over de activiteiten in de bibliotheek: www.debibliotheekhaarlemmermeer.nl, meer informatie over de 55+ Beurs: www.hetcultuurgebouwisvanonsallemaal.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie