Groot Kinderboekenfeest met Tosca Menten in Het Cultuurgebouw

24 september 2013 om 00:00 Lokaal nieuws

Tosca Menten heeft een dolkomische muzikale voorstelling gemaakt: 'Plofzak Drollemans'. Een vrolijke en vooral knotsgekke theatervoorstelling over fantasie en overkokende hersens. Schrijfster Tosca Menten is bekend van onder andere haar 'Dummie de Mummie' boeken. Voor of na deze voorstelling kunnen de kinderen workshops volgen van kinderboekenschrijvers Mirjam Mous, Arend van Dam, Janneke Schotveld en Georgien Overwater en van docenten van Pier K. Ze kunnen ook meedoen met de RollerDisco-workshop La Movimento. Verder zijn er supersnelle acts en is er genoeg gelegenheid om lekker te spelen en te bewegen. In de pauze is er een boekverkoop, een meet and greet met sportster Lisa den Braber, een skateact en natuurlijk is er de kans om de handtekeningen van de kinderboekenschrijvers te bemachtigen.

Het Kinderboekenfeest wordt georganiseerd door Het Cultuurgebouw in samenwerking met Boekhandel Stevens en Uitgeverij UnieboekSpectrum i.s.m. Sportservice Haarlemmermeer.

De Kinderboekenweek (2 t/m 13 oktober) heeft dit jaar het thema ‘Sport en Spel’. Meer weten over het Kinderboekenfeest en de Kinderboekenweek? Kijk op www.hetcultuurgebouwisvanonsallemaal.nl

Kaarten winnen voor het Kinderboekenfeest? Kijk op www.uitinhaarlemmermeer.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie