14 oktober 2013 om 00:00 Lokaal nieuws

‘Sluipen als een tijger, springen als een kikker of dansen als de bruine beer..’

Dinsdag 29 oktober start de korte cursus Peuterdans onder leiding van Pier K docent Els Terwindt. Het thema van deze korte cursus is ‘dieren’. Op 1 november start dezelfde cursus bij Pier K Nieuw-Vennep onder leiding van Pier K docent Carola Vossen. De cursus bestaat uit vier lessen en begint op 09.30 tot 10.15 uur. Kosten voor de cursus bedragen €35,-

Al bewegend ontdekken peuters de wereld. In de mooie en veilige danszalen van Pier K krijgt je peuter de ruimte om te bewegen. Daar ga je samen dansen op vrolijke muziek onder begeleiding van ervaren dansdocenten. In de vier lessen gaan de ouders en opa’s en oma’s met hun kind of kleinkinderen samen dansen en nieuwe bewegingen ontdekken. Lekker rollen, huppelen, kruipen en sluipen op vrolijke muziek. Als inspiratiebron is er gekozen voor het thema: Dieren. Plezier en fantasie staan centraal. We gebruiken op creatieve wijze verhalen, attributen en muziek in de lessen. Coördinatie, evenwicht en ritmegevoel worden spelenderwijs aangesproken.

Meer informatie Voor meer informatie en inschrijven zie: www.pier-k.nl of bel met de Informatiebalie van Pier K op 023 566 95 65.  

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie