14 oktober 2013 om 00:00 Lokaal nieuws

Op dinsdag 29 oktober start de korte cursus Singer- songwriting vanuit je hart onder leiding van Pier K docent Susan Jane, singer-songwriter sinds 1994. Jane zal je op inspirerende wijze begeleiden bij het schrijven van je eigen song vanuit je hart. De cursus vindt plaats bij Pier K Hoofddorp, dinsdagavond van 19.00 tot 20.30 uur en de kosten bedragen €90,-

Ben jij tussen 12 t/m 18 jaar en kan je zingen en gitaar/piano spelen? En wil je graag leren hoe je een song vanuit je hart schrijft? Kom dan naar deze cursus. In deze cursus ontdek je wat de grondbeginselen en principes van succesvol songwriting inhouden. Je krijgt veel praktische tips en handvatten die voor professionals in dit werkveld tot succes hebben geleid. En schrijf je in vijf weken je eigen song. Misschien word je over een tijdje wel in één adem genoemd met de beroemde songwriters uit het heden en verleden.

Susan Jane Susan Jane was te zien en te horen in de Nederlandse Media, op Radio 1, 2, 5, 6 en op KX Radio. Ze was de support act van Charlie Dée en Wouter Hamel. Ze speelde op podia als Paradiso, Panama en de Kleine Komedie en stond op festivals als de Uitmarkt en Holland Got Soul.  

Meer informatie Voor meer informatie en inschrijven zie: www.pier-k.nl of bel met de Informatiebalie van Pier K op 023 566 95 65.  

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie