15 oktober 2013 om 00:00 Lokaal nieuws

In de jaarlijkse serie concerten van het Spaarne Ziekenhuis verzorgt de muziekcommissie de komende maand twee concerten.

Herfstconcert op 29 oktober

Op dinsdag 29 oktober geven Arjen Noordzij en Marianne Granneman van de Muziekcommissie van het Spaarne Ziekenhuis een herfstconcert op orgel, piano en fluit. Samen brengen zij stukken ten gehore van onder andere Bach, Bizet en Mendelssohn. Het belooft een licht klassiek, vrolijk en eigenzinnig concert te worden.

Het gratis concert in de Kerkzaal begint om 19.30 uur en duurt ongeveer één uur. Na afloop staat er een hapje en een drankje klaar. Herdenkingsconcert op 3 november

Op zondag 3 november geven de leden van Kamerkoor Nos ta Canta in het kader van Allerzielen, Allerheiligen een speciaal herdenkingsconcert. Iedereen die een overledene wil herdenken is welkom. Het concert vindt plaats in de Kerkzaal van het Spaarne Ziekenhuis en duurt van 15.00 tot 16.00 uur. Na afloop kunnen bezoekers nog even nagenieten van deze muzikale middag onder het genot van een drankje.

Het Kamerkoor Nos ta Canta wordt gedirigeerd door Arjan van Dijk. Kirstin Gramlich begeleidt op het orgel. Het programma omvat muziek van Gabriel Fauré en Johannes Brahms tot Albert de Klerk en Bob Chilcott. Tijdens het concert is er een moment om de eigen overledenen te gedenken.

Concerten in het Spaarne Ziekenhuis

In het Spaarne Ziekenhuis worden geregeld concerten gegeven. Voor meer informatie: neem contact op met de Muziekcommissie van het Spaarne Ziekenhuis via concerten@spaarneziekenhuis.nl of bekijk de agenda op www.spaarneziekenhuis.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie