Nog één keer in Duycker: Gruppo Sportivo

25 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Gruppo Sportivo heeft een lange en veelzijdige carrière gekend in de Nederlandse popscene. Inmiddels is de Haagse band begonnen aan haar laatste tour. Op zaterdag 2 november om 20.30 uur zijn ze nog één keer te zien in Duycker als onderdeel van deze afscheidstour.

Sinds de band in 1976 de Nederlandse hitparade bestormde met hun eerste single ‘Out there in the jungle’ zijn ze niet meer weg te denken uit de vaderlandse muziekscene. Met daarop volgende albums ’10 mistakes’ en ‘Back to ’78’ wist de band haar plaats in de voorheen vooral Britse muziekwereld te verzekeren. Uit de wilde tijden van een stomende Herman Brood, galmende Nina Hagen en een zwetende Meat Loaf, deze band wist van geen ophouden en ging door!

Naast goede muziek wordt deze band ook gekenmerkt door hun gevoel voor humor die ze tijdens elk optreden moeiteloos door de show heen verwerken. Deze avond haalt deze legendarische band nog een keer alles uit de kast om waardig afscheid te nemen van hun zo geliefde publiek.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie