Vervelende middag voor SVOW

26 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

WETERINGBRUG - André Markus miste een aantal spelers en UVS wist daar wel raad mee. "Voor de eerste keer dit seizoen scoorden wij niet de eerste treffer. Sterker nog, na een minuut en vijf seconden was de wedstrijd misschien al gespeeld. Na die snelle 0-1 werd uit de eerstvolgende drie voorzetten net zo vaak gescoord door UVS. Na twintig minuten was het al 0-4 en de rust brak aan met 0-5.

In de rust heb ik tegen de jongens gezegd dat ze in geen geval hun kop moesten laten hangen. En ik moet zeggen dat er na rust keihard geknokt werd voor elke bal. We kregen zelfs een paar kleine mogelijkheden maar zonder Thijs van der Meer en Maarten van der Meer konden we niet echt een vuist maken. Doelman Richard Lamers heeft nog een paar beste ballen tegen gehouden maar zelfs hij kon niet voorkomen dat de score uiteindelijk nog opliep tot 0-9."