Weer flinke overwinning tafeltennissers HTC

29 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Het eerste herenteam van HTC speelde zaterdag thuis tegen hekkensluiter US 3 uit Amsterdam. De vorige wedstrijd tegen dit team werd onder zenuwachtige omstandigheden met 7-3 gewonnen, dus de ambitie naar meer was aanwezig.

De eerste single wedstrijd van Jorrit Kalkman, Maurice Schulte en Nard Koppen werden in winst omgezet. Toen ook de dubbel naar HTC ging was de stemming in de pauze opperbest. Jammer dat Schulte zich toen verslikte in de strijdlust van zijn tegenstander. In de rest van de wedstrijd verslapte de aandacht niet bij de Hoofddorpers en kon een 9-1 overwinning worden bijgeschreven. De achterstand op de nummer 1 is geslonken tot 1 punt, dus de komende wedstrijden zullen boeiend zijn tot het eind.

Dames

Dames HTC 1 speelde ook tegen de dames US 3, die duidelijk koplopers zijn in de landelijke 2e divisie. Dat was een omgekeerd succes. Alléén Suzanne Bijma kon de eer redden door haar single tegen Rosalie van Es te winnen. Het eindresultaat was een uitslag van 1-9. HTC staat nu met 22 punten onderin de middenmoot.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie