en Schrijfwerk

29 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Kunst en Schrijfwerk, onder dit motto geeft Boekwinkel Het Kruispunt ruimte aan Ilse Vorstenbosch en Alexandra Bürger. Zij komen zaterdag 2 november van 13 tot 15 uur naar de Winkel voor het Andere Boek om iedereen kennis te laten maken met hun creatieve prestaties.

Ilse Vorstenbosch, die sinds 2011 haar eigen Galerie Art from Ilse heeft aan het Burgemeester van Stamplein, stelt enkele van haar kunstwerken ten toon. Zij is jarenlang actief geweest met textiele vormgeving, maar besloot in 2000 het roer om te gooien en zich volledig te richten op zowel de beeldhouw- als schilderkunst. Het resultaat is een serie fraaie sculpturen, schalen en urnen, en een scala aan indringende schilderijen.

Alexandra Bürger (@lex@andr@'s Handgeschreven) besloot zich toe te leggen op de schrijfkunst, met het accent op kunst. Uit liefde voor het schrijven en mede dankzij haar mooie handschrift zijn de verjaardags- en kerstkaarten die zij schrijft kleine kunstwerken. Dat betekent dat door haar geschreven enveloppen voor geboorte- en trouwkaarten met recht gekalligrafeerd genoemd mogen worden. Daarnaast is zij zeer bedreven in het ontwerpen van menukaarten, tafelkaarten, het beschrijven van diploma's en certificaten. Op 2 november schrijft zij een persoonlijke tekst in een mooie kaart. Deze kaarten zijn bedrukt met één van de kunstwerken van Ilse en beschikbaar gesteld door Dunweg Uitvaartcentrum.

Het adres van Boekwinkel Het Kruispunt is Kruisweg 1067A, (terrein r.k. H. Joannes de Doperkerk).

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie