Opnieuw halve finale voor Grinham

31 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Squashster Natalie Grinham heeft woensdagavond voor de derde opeenvolgende week de halve finale bereikt van een toernooi op de WSA World Tour. Met een 11-8, 11-5, 11-5 zege op Aisling Blake (WSA-22) bereikte de vijfendertigjarige titelverdedigster de laatste vier tijdens de Monte Carlo Classic 2013.

"Ik voel me thuis hier", liet de viervoudig kampioene weten na afloop van haar winstpartij. "Ik ben wel moe na mijn toernooien in Azië, maar op de een of andere manier krijg ik altijd extra energie als ik hier ben", zei de geboren Australische die al twintig duels op rij niet verloren heeft in Monte Carlo.

Om net als in 2006, 2007, 2011 en 2012 door te dringen tot de eindstrijd van het WSA Silver 25 kampioenschap in Monaco moet de als tweede geplaatste Grinham (WSA-8) donderdag afrekenen met de Française Camille Serme (WSA-10), die in eigen land ook zonder grote problemen doordrong tot de halve eindstrijd.

Grinham en Serme speelden dit jaar al drie keer tegen elkaar. Alle ontmoetingen, in New York (januari), Amsterdam (mei) en Herentals (september) werden gewonnen door de Française, die al een aantal maanden in blakende vorm verkeert.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie