Winterland Hoofddorp volgende week van start

7 november 2013 om 00:00 Ondernemend

HOOFDDORP - De tweede editie van Winterland Hoofddorp is van vrijdag 15 november tot en met zondag 5 januari 2014. Na het succes van vorig jaar met 60.000 bezoekers wordt nu het Raadhuisplein omgetoverd tot een groot 'winterdorp'. Een schaatsbaan van 550m2 vormt het centrale decor met direct daarnaast het Winterland Café en bistro 'Joseph in Winterland'.

Op dit moment zijn de voorbereidingen nog in volle gang om de ultieme winterse sferen op het raadhuisplein te verwezenlijken. Ondanks een storm en de vele regenbuien staat het volledige tentencomplex inmiddels en wordt er hard aan de inrichting gewerkt.

Groot nieuws is dat Winterland deze week een hoofdsponsor en naamgever heeft gevonden in Master Totaal Inrichting uit Hoofddorp. Ook de betrokkenheid van andere plaatselijke bedrijven en winkeliers bij Winterland is groot evenals de medewerking van de gemeente Haarlemmermeer.

Tijdens Winterland staan allerlei activiteiten op het programma waaronder een Artiestenparade met vele Haarlemmermeerse bands en artiesten, Lightning Schaaten, Keep The Fire Burning, een Sylvester Party en Business Borrels. Maar ook Sinterklaas brengt nog een bezoek aan Winterland. Daarnaast zal de grote kerstboom op het plein ontstoken worden, vinden er kerstmarkten plaats en is er een demonstratie ijshockey in verband met de dinsdagavond bedrijven ijshockey competitie om de MASTER CUP. Bedrijven kunnen zich hiervoor nog inschrijven (geen ervaring vereist, het gaat om de lol) via het reserveringsnummer 06-11092939.

Meer informatie over het activiteitenprogramma volgende week in de speciale bijlage in deze krant en natuurlijk op de website www.winterlandhoofddorp.nl. Winterland verwelkomt u graag vanaf 15 november in winterse sferen op het Raadhuisplein in Hoofddorp. Winterland is dagelijks vanaf 11.00 uur geopend.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie