Hoofddorp (zat) na rust ten onder

16 november 2013 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Jim Groot vond dat zijn team een kansloze nederlaag had geleden bij VEW. "Voor rust was er nog niets aan de hand. Dankzij een doelpunt van Paul de Bruijn kwamen we op voorsprong. De 0-2 van Jelmer Lauw werd ten onrechte wegens buitenspel afgekeurd. Gaan we met twee doelpunten voorsprong rusten dan moeten we in staat zijn de wedstrijd winnend af te sluiten.

Nu werd het vier minuten na rust gelijk toen een afstandschot van richting werd veranderd en met een boog over onze keeper in het doel vloog. Bij de 2-1 van VEW kreeg onze keeper een duw terwijl hij in zijn vijfmetergebied de bal wilde vangen. De scheidsrechter wilde er geen overtreding in zien. Bij een counter verzuimden wij een drie tegen twee situatie goed uit te spelen en in de omschakeling scoorde VEW de 3-1.

Dat was de nekslag, het laatste kwartier lieten wij de koppies hangen. Zo kon VEW nog uitlopen naar 5-1. Over twee weken komt Velsen naar Hoofddorp. We hebben een goed gesprek met elkaar gehad over trainen en onze instelling. Tegen Velsen moeten we maar weer eens de drie punten pakken."