Onnodig spannend bij Overbos

16 november 2013 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - In de voorbereiding van het seizoen won Overbos al van Haarlem-Kennemerland. Stefan Teeken rekende dan ook opnieuw op een overwinning. "En die pakken we dan ook maar we maken het onszelf toch weer moeilijker dan nodig. We misten in de eerste minuut een kans op 1-0 en even later stond het 0-1 na een foutje. We geven de goals te gemakkelijk weg. Gelukkig scoren we zelf ruim voldoende en we hadden het betere van het spel. Vlak voor rust gaf Sander Stroo de pass waaruit Michael Nieveld de gelijkmaker scoorde.

We begonnen heel goed aan de tweede helft en dankzij twee doelpunten van Maarten Wels kwamen we op een 3-1 voorsprong. Wederom gaven we vervolgens een goal weg wegens een misverstand en dus werd het geheel onnodig toch weer billenknijpen. Iedere lange bal hield het risico in dat hij verkeerd zou kunnen vallen. Invaller Frank Judell maakte vijf minuten voor tijd koppend aan alle onzekerheid een einde: 4-2.

Volgende week zijn we lekker vrij en dan hebben we nog drie duels voor de winterstop waarin we negen punten moeten zien te pakken. Daarmee houden we de druk op koploper Amstelveen en dan kunnen we in de eerste wedstrijd na de winterstop in Amstelveen de druk nog verder opvoeren. Iedereen is fit, de concurrentie is hevig dus we staan er goed voor. Nu alleen nog die onnodige tegengoals zien te voorkomen."