Alpha-cursus van start: maak kennis met het christelijk geloof

18 november 2013 om 00:00 Nieuws

AALSMEERDERBRUG – De Alphakerk en Levend Evangelie Gemeente organiseren vanaf dinsdag 26 november een Alpha-cursus. Iedereen die meer wil weten over het christelijk geloof is van harte uitgenodigd om hieraan deel te nemen. De cursus wordt gehouden in het gebouw van de Levend Evangelie Gemeente, Kruisweg 55 in Aalsmeerderbrug. De avonden beginnen om 19 uur met een maaltijd.

Ben jij op zoek naar de zin van het leven? Vraag je je soms af of er meer is tussen hemel en aarde? Of wil je je gewoon eens verdiepen in het christelijk geloof? Dan is de Alpha-cursus wellicht iets voor jou. Tijdens de cursus maak je op een eigentijdse en vrijblijvende manier kennis met het christelijk geloof. Er komen onderwerpen aan bod als: is er meer, wie is Jezus en wat is bidden?

Gedurende tien weken kom de cursisten als groep één keer per week bij elkaar. De avonden beginnen met een gezellige maaltijd. Daarna volgt er een inleiding over het christelijk geloof en praat men hierover in groepjes na. De avonden zijn heel laagdrempelig en er is volop gelegenheid om vragen te stellen. Als onderdeel van de cursus wordt er een gezamenlijk weekend gehouden. Eerst eens willen kijken of de cursus iets voor jou is, dat kan. Geïnteresseerden kunnen de eerste avond vrijblijvend komen kijken.

Opgeven kan door een e-mail te sturen naar info@leg.nl of te bellen (020) 653 38 87. De cursus is gratis, voor het weekend wordt een kleine bijdrage gevraagd. Meer info op www.leg.nl of www.alphakerk.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie