Tummers Patisserie Passionelle opent filiaal in Hoofddorp

19 november 2013 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - De beroemde banketbakkerij Tummers Patisserie Passionelle uit Heemstede breidt het bedrijf uit. Op zaterdag 16 november heeft Tummers een filiaal aan de Kruisweg 642 in Hoofddorp geopend. Dat betekent banket en chocolade in overvloed. En vanaf aankomend voorjaar zelfs brood, ambachtelijk ijs en een Grand Café.

“Wanneer komen jullie nu iets dichterbij?” Het was een vraag die Vincent en Marijke van den Bosch, eigenaren van Tummers Patisserie Passionelle, vrijwel wekelijks hoorden. Hoogste tijd dus om ook klanten van buiten Heemstede goed te kunnen bedienen. “Hoofddorp is een groeiende gemeente met een internationaal karakter”, aldus de banketbakker. “Dat biedt ons een interessant en aantrekkelijk afzetgebied, dat past bij ons.” Het filiaal van de banketbakkerij wordt gevestigd aan de Kruisweg, op de plek waar voorheen Sport 2000 gevestigd was, bij een van de ingangen van winkelcentrum Grand Passage.

Tummers Patisserie biedt in Hoofddorp niet alleen maar chocolade en banket. Bij het filiaal wordt een ruim grand café ingericht, waar passanten kunnen genieten van iets lekkers of een gezonde lunch. Bovendien wordt de chocolaterie van het bedrijf naar Hoofddorp verplaatst, wat voor heerlijke geuren in de winkel zal zorgen. Daarnaast is het de bedoeling om vanaf aankomend voorjaar huisgemaakt ijs in diverse smaken aan te bieden. “We streven naar een allround bakkerij met een regiofunctie, waar we zoals vanouds alles zelf maken”, aldus het echtpaar Van den Bosch. “In onze bakkerij vind je geen poeders, maar alleen pure grondstoffen waarmee we zelf aan de slag gaan. Ons brood maken we van graan dat we zelf malen. Doordat het deeg van ons meel een lange rijstijd krijgt, ontstaan de lekkerste desembroden. Ook op het gebied van banket streven we iedere dag weer naar het allerbeste. Gelukkig hebben we voor het produceren van al onze lekkernijen specialisten op ieder vakgebied in huis. Velen van hen zijn al op nationaal en zelfs internationaal niveau in de prijzen gevallen. Samen met deze kampioenen streven wij naar de meest verse en smakelijke producten, voor een ultiem verwenmoment of de dagelijkse broodmomenten in ieder huishouden. Bij ons slaagt namelijk iedereen die van iets lekkers houdt. Daarvoor durven wij onze hand in het vuur te steken!”

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie