21 november 2013 om 00:00 Nieuws

Beste redactie,

Bijgevoegd een persbericht van de Levend Evangelie Gemeente.

Met vriendelijke groet,

Marion de Waal

Levend Evangelie Gemeente

________________________________

Bij aankomst bij de Koninklijke BDU is dit bericht gecontroleerd op de aanwezigheid van virussen.

________________________________

PERSBERICHT

LORA KREMER SPREEKT OP BAAN7 JONGERENDIENST

AALSMEERDERBRUG – Zondag 1 december is er een te gekke Baan7 jongerendienst in de Levend Evangelie Gemeente. Eigentijds, afwisselend en met heel veel muziek. Lora Kremer zal deze avond spreken over het ?Vaderhart van God’. Vanaf 19.00 uur ben je van harte welkom aan de Kruisweg 55 in Aalsmeerderbrug.

Lora Kremer heeft een bewogen periode achter de rug. Tot februari 2011 woonde en werkte zij met haar man Ebel in Kenia. Daar werkten zij aan de bouw van een kinderdorp voor weeskinderen. Op 25 februari 2011 wordt Ebel tijdens een roofoverval vermoord. Kremer verliest niet alleen haar man en de vader van haar twee kinderen, maar ook haar droom en toekomst. Ondanks de grote verliezen blijft God ontzettend belangrijk in haar leven. Hij is haar enige houvast. Ze vertrouwt er rotsvast op dat God haar en de kinderen ziet en voor hen zal zorgen.

Door alle ellende heen heeft Lora Kremer het vaderhart van God gevonden. Tijdens Baan7 zal zij vertellen hoe God zich als Vader aan haar openbaarde en hoe het haar hielp om in het grote gemis en verdriet zich staande te houden. In 2012 vertelde ze haar verhaal tijdens een tv-uitzending van de Evangelische Omroep.

Baan7 wordt elke eerste zondag van de maand gehouden. Iedere keer komen er honderden jongeren uit de wijde omgeving om samen God te aanbidden, naar een eigentijdse preek te luisteren en te genieten van spetterende muziek. Of je nu vaker in een kerk komt of nooit, iedereen tussen 13 en 20 jaar is van harte welkom!

Meer weten? Kijk dan op www.baan7.nl.

EINDE PERSBERICHT

Aalsmeerderbrug, 20 november 2013

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Martijn Piet, tel. 020-6533887. Een foto van Lora Kremer is bijgevoegd.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie