21 november 2013 om 00:00 Nieuws

Geachte redactie,

Als op half september het vliegseizoen is afgelopen, breekt er op de duivenhokken van postduivenliefhebbers een tijd aan van rust en reorganisatie.

In deze tijd is iedereen er aan toe om de kontakten weer wat aan te halen,het duurt namelijk nog tot begin april voor het weer begint.

Het zogenaamde stille seizoen wordt gelukkig onderbroken door kampioenenhuldigingen en tentoonstellingen.

De P.V.De Gouden Leeuw houdt zo'n tentoonstelling en wel op zaterdag 23 november a.s. Aan de Zuiderdreef(ijsbaan) is het clubgebouw zaterdag vanaf 14.30 uur voor iedereen geopend.

Het belooft weer een gezellige boel te worden. Naast de vele prijzen voor de verlotingen is het vooral toch een mooie gelegenheid om elkaar weer eens te ontmoeten en gezellig bij te praten.

Alle leden zorgen voor een viertal en als extra klasse is er koppel wedstrijd waarbij de ene liefhebber een jonge doffer en de andere een jonge duivin inzet.

Om 1700 uur zal spreekstalmeester Cees Groeneveld op de hem bekende wijze de tegoed bonnen voor een jonge duif van 2013 aan de man brengen

Dit jaar zijn er behalve bonnen van de verenigingskampioenen ook een aantal zeer aantrekkelijke bonnen van hard spelende liefhebbers uit de omgeving op de programma en overnachtfond discipline.

Iedereen die een gezellige middag wil meemaken wordt van harte uitgenodigd om eens te komen kijken.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van de PV De Gouden Leeuw,

Coen Lammerts

--------------------------------------------------------------------

Bij aankomst bij de Koninklijke BDU is dit bericht gecontroleerd op de aanwezigheid van virussen.

--------------------------------------------------------------------

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie