“Voor ons dorpshart Nieuw-Vennep moet gelden: Daar blijf je kopen”

26 november 2013 om 00:00 Nieuws

Wim Markwat van Vitaria Eeterij Family

NIEUW-VENNEP - Wim Markwat en zijn team zijn klaar voor de komende feestperiode. Wie bij Vitaria Eeterij aan de Schoolstraat binnenloopt, zal zien dat er heerlijk gegeten kan worden voor kleine prijzen. “We variëren onze aanbiedingen iedere maand. En vanwege december doen we er een schepje bovenop. Daarnaast hebben we natuurlijk onze vaste voordeelacties, zoals die voor 55 plussers. Zij kunnen van maandag tot en met donderdag profiteren van een driegangenmenu voor maar 12,55 euro!”

Vitaria Eeterij Family is sinds de start, nu 10 jaar geleden, in het winkelgebied in het hart van Nieuw-Vennep gevestigd. “Onze cafetaria heeft hier zijn eigen plek. Iedereen weet ons te vinden, ook de zakenwereld. Onze belegde broodjes vinden dagelijks hun weg naar de bedrijven in de omgeving. En dat zijn er heel wat. We bieden ze een hele brede keuze. Want waar kun je voor een lekker broodje nu kiezen uit zes verschillende broodsoorten? Bij ons.”

Hij presenteert zich met Vitaria als ‘onderscheidend’. “We serveren geen ‘vette hap’. Alles draait om kwaliteitsingrediënten, van kroket tot het driegangenmenu. We moeten onze naam Vitaria (je herkent er vitaal in) toch waarmaken, nietwaar?” Onderscheidend geldt ook voor de presentatie van zijn bedrijf. “Een zeer mooie zaak, luxe en functioneel ingericht”, vond de jury die bepaalt wie er recht heeft op een plekje in de Top 100 van de beste cafetaria’s van Nederland. “We staan op plaats 54. En daar zijn we trots op.”

Wim Markwat wil niet alleen met zijn Vitaria scoren, ook met de winkeliers in het dorpshart van Nieuw-Vennep gaat hij graag voor een ereplaats. “We willen ons profileren als een groep ondernemers die zich specifiek richt op Zuidelijk Haarlemmermeer. Op een manier die goed aansluit bij het gezellige dorpse karakter van de verschillende woonkernen. Wij bieden ze winkels op een goed niveau, die betaalbaar zijn en goed bereikbaar. Met Vitaria zeggen we: we hanteren de formule Daar blijf je eten. Voor ons hele centrum moet gaan gelden: Daar blijf je kopen.”

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie