Visvin: twee vinnen en een glas

26 november 2013 om 00:00 Nieuws

'Er is heel veel mogelijk met vis'

NIEUW-VENNEP - Er ging een flinke verbouwing aan vooraf. Maar het resultaat mag er zijn. Nieuw-Vennep heeft met Visvin in de Schoolstraat, parallel aan de Venneperweg, een echt viswinkel waar vis het belangrijkste onderdeel is van een culinaire verwennerij.

De naam zegt het eigenlijk al en wie goed naar het logo kijkt, moet het wel zien: Visvin is letterlijk en figuurlijk een combinatie van vis en wijn. En zo is de winkel ook ingericht. Heel veel ruimte voor vis en meteen aandacht voor een mooie bijpassende wijn. "Natuurlijk kun je vis ook zó eten", aldus Andreas Bos, "maar Visvin wil graag een stapje verder gaan. Wij willen laten zien en laten proeven wat er allemaal mogelijk is met vis." Als voorbeeld noemt hij de zalmrollade. Een nieuw product voor Nieuw-Vennep en omgeving. "Een heerlijke rollade die je echt eens moet proberen."

Dat laatste zegt hij ook van de visloempia. "De mensen mogen van ons het gebruikelijke assortiment verwachten zoals de vissalades en de gebakken en gerookte vis. Maar we willen de mensen ook graag verrassen. Daarvoor zijn de visschotels uitstekend geschikt. De mensen kunnen echt uit heel veel vissoorten kiezen."

En voor wie op zoek is naar advies, delen Andreas, Marianne en de andere medewerkers achter de ruime en overzichtelijke counter graag hun kennis.

"We zijn op 1 november gestart maar het voelt nu al aan als thuis", geeft het echtpaar Andreas en Marianne Bos aan. "We hebben er goed aan gedaan om voor Nieuw-Vennep te kiezen en dan ook nog eens deze locatie. Mooi centraal in het dorp, goed bereikbaar en met het winkelcentrum met de parkeergarage op loopafstand. En er zijn heel veel plannen met het winkelcentrum. Dat spreekt ons bijzonder aan."

Plannenmaken hoort overigens ook bij de jonge ondernemers die zich voor het eerst zelfstandig hebben gevestigd. "Er staan al tafels en stoelen in de winkel, maar als het aan ons ligt wordt Visvin ook hét adres voor thuisbezorgen en lekker culinair genieten.

foto-onderschrift:

Andreas en Marianne Bos in hun Visvin

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie