Decorette: gratis interieur advies

26 november 2013 om 00:00 Nieuws

NIEUW-VENNEP - Een vaste waarde als het gaat om de inrichting van de woning. Dat is nog de beste manier om Decorette te omschrijven. Al zo’n twintig jaar hét adres voor een deskundig advies.

Decorette, één van de winkels in de Venneperhof, is niet zomaar een winkel maar een winkel voor de totale inrichting van een woning. Verf, behang, zonwering voor binnen en buiten, karpetten, gordijnen en vloerbedekking in allerlei soorten en maten (stroken of kamerbreed), Decorette heeft het in huis of kan er voor zorgen.

“Al ongeveer twee decennia adviseren wij mensen hoe zij hun woning smaakvol kunnen inrichten,” aldus Albert Hoegen Dijkhof. “Daarvoor kunnen zij terecht hier in de winkel waar wij een aantal woondisplays hebben ingericht, maar desgewenst kunnen wij ook bij de mensen thuis – gratis – advies geven. Dat is ook wat wij graag doen – de mensen met raad en daad bijstaan in de vorm van een persoonlijk en inspirerend interieuradvies.”

Decorette heeft daar met Iris, Rens en Karin de juiste mensen voor in huis. Iris is meester-schilder en heeft de nodige kennis en ervaring zodra het gaat om een goed kleuradvies. Rens is monteur en uitgegroeid tot een vakman. Karin werkt al weer 14 jaar bij Decorette en weet mede daardoor de wensen van de klant optimaal te vertalen naar een fraaie en sfeervolle inrichting.

“Decorette kent tevens”, vervolgt hij, “de toch wel unieke 3M Service: Meten, Maken en Monteren. Decorette komt altijd gratis de maten van vloerbedekking, zonwering en gordijnen thuis komt opnemen.”

Waar Decorette ook vaak mee werkt, dat zijn speciale aanbiedingen. Kortingen van 25 procent zijn niet ongewoon. “Dat is niet niets”, aldus Albert Hoegen Dijkhof”, “maar belangrijkste is natuurlijk dat wij pas tevreden zijn als de klant tevreden is. Dat blijft ons streven.”

Decorette, gesloten op maandagochtend en op zondag, heeft een extra ingang aan de achterzijde (oude Plein 7). “Altijd handig voor het inladen van de zwaardere materialen.”

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie