Website Stichting Maatvast Online!

28 november 2013 om 00:00 Nieuws

Binnen de gemeente Haarlemmermeer op zoek naar een ruimte voor een ontspannende activiteit, bijeenkomst of vergadering? Op de nieuwe site www.stichtingmaatvast.nl vindt u alle mogelijkheden.

Stichting Maatvast is door de gemeente Haarlemmermeer verantwoordelijk gesteld voor het beheer en de exploitatie van de sociaal culturele accommodaties, in totaal ruim 20 locaties. De stichting heeft zich tot doel gesteld om de accommodaties (nog meer dan nu) uit te laten groeien tot dé ontmoetings- en activiteitenplaats voor burgers in de buurt, wijk of het dorp waarin de accommodatie ligt.

Op de nieuwe website vindt u in een oogopslag een overzicht van de verschillende accommodaties, de mogelijkheden en faciliteiten. Via een mail of telefoontje is de gewenste zaal gemakkelijk te reserveren. Maatvast levert graag maatwerk! Iedere accommodatie beschikt dan ook over specifieke ruimten, faciliteiten en mogelijkheden. Als gebruiker kunt u uw wensen aangeven, zodat optimaal kan worden ingespeeld op de behoefte!

Maar ook als u op zoek bent naar een leuke activiteit om bij aan te sluiten of ondersteuning nodig heeft bij het organiseren van een activiteit staat Maatvast u graag met raad en daad terzijde.

Voor verenigingen, bewonersorganisaties en gebruikers zonder winstbejag wordt door Maatvast een sociaal tarief gehanteerd.

En heeft u de website bezocht? We staan graag open voor uw suggesties!

Voor uw vragen en/of suggesties kunt u op de site het contactformulier invullen. Iedere 50ste reactie verrassen we met een mooie slagroomtaart.

Voor meer informatie of uw suggesties kunt u eveneens contact opnemen via:

Stichting Maatvast, telefoonnummer: 0252-830303 of via email: info@stichtingmaatvast.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie